Knowledge is Built Together

You can read the English version here

Yksityisyyskäytäntö

Vuolearning Oy (“Vuolearning”), kerää käyttäjistään ja verkkosivujensa vierailijoista henkilötietoja tarjotessaan palveluitaan.

Vuolearning käsittelee tietojasi asianmukaisella huolellisuudella, noudattaen soveltuvia lakeja ja asetuksia.

Yksityisyyskäytäntömme selvittää mitä tietoja käsittelemme, kuinka tietoja käsitellään ja miten voit käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi (esim. pääsy tietoihin, vastustamisoikeus).

Tämä yksityisyyskäytäntö toimii palvelumme käyttäjien ja verkkosivujemme vierailijoiden tietoja kuvaavana Henkilötietolain (pykälät 10§ ja 24§) määräämänä rekisteriselosteena.

Tätä yksityisyyskäytäntöä voidaan päivittää aika ajoin. Löydät ajantasaisen version verkkosivuiltamme https://www.vuolearning.com/fi/privacy-policy. Tämä yksityisyyskäytäntö koskee kaikkia henkilökohtaisia tietoja joita Vuolearning käsittelee tarjotessaan palveluitaan, mukaan lukien Vuolearningin verkkosivujen vierailijoita koskevat henkilökohtaiset tiedot.

Tämä yksityisyyskäytäntö kattaa vain Vuolearningin suorittaman tietojen käsittelyn. Tämä yksityisyyskäytäntö ei käsittele kolmansien osapuolten yksityisyyskäytäntöjä, emmekä me ole niistä vastuussa.

  1. Henkilötietojasi käsittelevän rekisterinpitäjän tunnistetiedot

    Henkilötietojen käsittelyn rekisterinpitäjä on:

    VuoLearning Oy
    Y-tunnus kaupparekisterissä: 2647901-3
    Osoite: Tekniikantie 2, 02150 Espoo
    Sähköpostiosoite: info@vuolearning.com
    https://www.vuolearning.com

  2. Käsiteltävät henkilökohtaiset tiedot ja tiedon lähteet

    Vuolearning kerää kahdenlaista tietoa käyttäjistä: (i) Käyttäjätietoja; ja (ii) Teknisiä tietoja. Vaikka emme yleisesti ottaen käytä Teknisiä tietoja sinun yksilölliseen tunnistamiseesi, sinut saattaa joskus tunnistaa niistä. Näissä tilanteissa Teknisiä tietoja voidaan pitää myös soveltuvien lakien mukaisina henkilökohtaisina tietoina.

    Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia Käyttäjätietoja asiakkaistamme ja vierailijoistamme: (i) etu- ja sukunimi; (ii) osoitetiedot, (iii) puhelinnumero, (iv) sähköpostiosoite, (v) sijaintisi kun käytät palvelua, (vi) maksutiedot, (vii) muut itse toimittamasi henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien valokuvat, esimerkiksi käyttäjäprofiilin luomisessa, vuorovaikutustilanteissa ja puhelimella lisäämäsi tiedot ja tiedostot.

    Voimme kerätä Käyttäjätietoja asiakkaistamme ja vierailijoistamme useilla tavoilla, kuten jos käyttäjä rekisteröityy palveluumme, kirjautuu uutiskirjeen tilaajaksi tai täyttää lomakkeen. Keräämme Käyttäjätietoja asiakkaistamme ja vierailijoistamme vain jos he vapaaehtoisesti luovuttavat näitä tietoja meille tarjoamiemme palveluiden ja sivujen kautta.

    Me ja/tai valtuuttamamme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, voimme automaattisesti kerätä Teknisiä tietoja kun vierailet tai käytät palveluitamme ja sivujamme. Teknisiin tietoihin voi sisältyä verkkoselaimen nimi, käyttämäsi tietokoneen tai laitteen tyyppi, verkkosivuilla käyttämäsi aika, Palveluiden käyttöä kuvaavat tiedot, niiden verkkosivujen URL joilla vierailit juuri ennen tai jälkeen kun vierailit Palveluissamme, vierailun päiväys ja kellonaika, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja käyttämäsi Internet-palveluntarjoaja sekä muita vastaavia teknisiä tietoja.

    Evästeet

    Käytämme erilaisia teknologioita tiedon keräämiseen ja varastoimiseen vieraillessasi Vuolearningin verkkosivuilla, myös evästeitä. Evästeet mahdollistavat sen että voimme selvittää sivuillamme vierailevien ihmisten lukumäärän ja monitoroida verkkosivujen käyttöä. Tämä auttaa meitä verkkosivujemme kehittämisessä, ja voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Käytämme myös evästeitä jotka tekevät verkkosivujen käytöstä sinulle helpompaa, esimerkiksi muistamalla käyttäjänimiä, salasanoja ja (kieli-) valintoja. Käytämme myös seuranta- ja analytiikkaevästeitä seurataksemme, kuinka käyttäjät vastaanottavat palveluitamme.

    Voit päättää asettaa selaimesi hylkäämään evästeet, tai ilmoittamaan sinua kun evästeitä lähetetään. Jos teet näin, huomaathan että jotkin osat palveluistamme ja sivuistamme eivät ehkä toimi oikein. Lisää tietoa evästeistä löydät Viestintäviraston sivuilta, ja englanniksi osoitteesta www.allaboutcookies.org.

    Sivumme käyttävät Google Analyticsia ja muita verkkoanalytiikan palveluita, joilla tuotamme raportteja vierailijoiden käyttäytymisestä ja joiden avulla kehitämme sivujamme ja palveluitamme. Saat yleiskuvan Google Analyticsista vierailemalla osoitteessa https://www.google.com/analytics/. Voit jättäytyä pois Google Analyticsista tällä selaimen lisätyökalulla: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  3. Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitukset ja oikeutetut perusteet

    Tarkoitukset

    Vuolearning käsittelee henkilökohtaisia tietojasi useisiin tarkoituksiin:

    Tarjotaksemme palveluitamme ja suoriutuaksemme kanssasi tehdystä sopimuksesta

    Vuolearning käsittelee henkilökohtaisia tietojasi ensisijaisesti jotta voimme toimittaa palveluitamme sinulle sekä liiketoimintamme pyörittämiseksi, ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Käytämme tietojasi jotta voimme esimerkiksi käsitellä maksujasi, toimittaa palveluitamme tai ottaa sinuun yhteyttä mikäli olet rekisteröitynyt johonkin tapahtumistamme. Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme, käytämme tarjoamiasi tietoja jotta voimme vastata kysymyksiisi ja ratkaista ilmoittamasi ongelman. Varmistaaksemme että palvelumme vastaa tarpeitasi, näitä tietoja voidaan käyttää hyväksi jotta voimme tehdä esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjä. Saatamme myös pyytää jotakin toista osapuolta tekemään tämän puolestamme.

    Asiakasviestintään (sisältäen markkinoinnin)

    Vuolearning käsittelee henkilökohtaisia tietoja jotta voimme olla yhteydessä sinuun koskien palveluitamme ja tiedottaa palveluissa ja tuotteissa tapahtuvista muutoksista. Tietojasi käytetään myös tutkimukseen ja analytiikkaan jolla kehitämme palveluitamme ja verkkosivujamme. Saatamme myös käyttää verkkosivujemme kautta antamiasi tietoja joissain tapauksissa lähettääksemme sinulle sähköpostia liittyen muihin Vuolearningin tarjoamiin palveluihin, edellyttäen että olet antanut meille tähän suostumuksen.

    Laadun kehittämiseen ja trendien analysoimiseen

    Voimme myös käsitellä tietoja siitä, miten käytät palveluja parantaaksemme palvelumme laatua, esimerkiksi analysoimalla palvelumme käyttöön liittyviä trendejä. Silloin kun mahdollista, teemme tämän käyttäen vain yhteenlaskettua dataa, josta yksilöt eivät ole tunnistettavissa.

    Oikeutetut perusteet käsittelylle

    Vuolearning käsittelee henkilökohtaisia tietojasi suoriutuakseen sopimuksellisista velvoitteistaan sinua kohtaan ja noudattaakseen juridisia velvoitteita. Lisäksi käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi jotta voimme edistää liiketoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyviä oikeutettuja etujamme.

  4. Tietojen siirtäminen Euroopan ulkopuolisiin maihin

    Vuolearning voi vain erillisellä sopimuksella siirtää henkilökohtaisia tietojasi maihin jotka sijaitsevat Euroopan Unionin ja Euroopan Talousalueen ulkopuolella. Kun siirrämme mitä tahansa tietoja sellaiseen maahan, joiden osalta Euroopan Komissio ei ole tehnyt tietosuojan tason riittävyyttä koskevaa päätöstä, tällainen tiedonsiirto tulee tapahtuu niiden (vakio- tai muiden) lausekkeiden vallitessa, jotka Euroopan Komissio on hyväksynyt. Jos haluat tietää enemmän liittyen henkilökohtaisiin tietoihisi liittyvään kansainväliseen tiedonsiirtoon, voit olla meihin yhteydessä yllä mainittuihin yhteystietoihimme.

  5. Tiedon vastaanottajat

    Jaamme henkilökohtaisia tietojasi Vuolearning-organisaation sisällä silloin ja siinä laajuudessa kuin on perustellusti välttämätöntä palveluidemme toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, esimerkiksi asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä toimivalle henkilöstölle.

    Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille Vuolearningin ulkopuolella, paitsi jossakin seuraavista olosuhteista:

    Se on tarpeellista tämän Yksityisyyskäytännön määrittämien tarkoitusten kannalta

    Siinä laajuudessa kun kolmansien osapuolten on tarpeellista päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihin asiaankuuluvien palveluiden toimittamiseksi, Vuolearning on huolehtinut asianmukaisin sopimuksellisin ja organisaatiollisin järjestelyin että tietojasi käsitellään yksinomaan tässä Yksityisyyskäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja noudattaen kaikkia soveltuvia lakeja ja säädöksiä. Voimme myös tarjota henkilökohtaisia tietoja yhteistyökumppaneillemme ja muille luotetuille yrityksille tai henkilöille jotka käsittelevät tietoja puolestamme antamiemme ohjeistusten mukaisesti, noudattaen Yksityisyyskäytäntöämme ja mahdollisia muita asianmukaisia luottamuksellisuuteen ja tietoturvaan liittyviä velvoitteita.

    Juridisista syistä

    Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille Vuolearningin ulkopuolella jos meillä on vilpittömästi syytä uskoa että pääsy tietoihin ja tietojen käsittely on perustellusti välttämätöntä: (i) soveltuvan lain, säädöksen ja/tai oikeuden päätöksen täyttämiseksi; (ii) petosten, turvallisuusongelmien tai teknisten ongelmien tunnistamiseksi, ehkäisemiseksi tai käsittelemiksi; ja/tai (iii) Vuolearningin, käyttäjiemme tai yleisten etujen, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi lain suomissa puitteissa. Mikäli mahdollista, tiedotamme sinua tällaisesta käsittelystä.

    Erillisellä suostumuksellasi

    Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille Vuolearningin ulkopuolelle muista kuin yllämainituista syistä, jos meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi tehdä niin, tai jos se on välttämätöntä sopimusehtojen täyttämiseksi. Sinulla on oikeus evätä tämä suostumuksesi milloin tahansa.

  6. Säilytysaika

    Vuolearning ei säilytä henkilökohtaisia tietojasi pidempään kuin on lain puitteissa sallittua ja välttämätöntä niihin tarkoituksiin, joihin tiedot on kerätty. Säilytysaika riippuu tiedon luonteesta ja käsittelyn tarkoituksista. Enimmäisaika voi siksi riippua käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen säilytämme tietoja palvelun varmuuden turvaamiseksi korkeintaan 30 päivää sen jälkeen kun asiakassuhteesi on päättynyt.

  7. Sinun oikeutesi

    Pääsy tietoihin

    Vuolearning tarjoaa sinulle pääsyn niihin henkilökohtaisiin tietoihin joita käsittelemme. Tämä tarkoittaa että voit ottaa meihin yhteyttä pyytäen meiltä tietoa kaikista niistä henkilökohtaisista tiedoistasi joita olemme keränneet ja prosessoineet, ja mihin tarkoituksiin näitä tietoja käytetään.

    Oikeus tietojen oikaisemiseen

    Sinulla on oikeus korjata tai täydentää yhteydenotolla virheellisiä/epätarkkoja, epätäydellisiä, vanhentuneita, tai tarpeettomia henkilökohtaisia tietojasi joita olemme tallentaneet.

    Oikeus tietojen poistamiseen

    Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi järjestelmistämme. Noudatamme tällaisia pyyntöjä, jollei meillä ole oikeutettua perustetta olla poistamatta tietoja. Kun tiedot on tuhottu, emme välttämättä voi välittömästi tuhota kaikkia jäljellä olevia kopioita aktiivisilta palvelimiltamme tai varmuuskopiointijärjestelmistämme.

    Vastustamisoikeus

    Voit vastustaa henkilötietojen käyttöä tiettyihin tarkoituksiin, jos tietoja käsitellään muihin tarkoituksiin kuin on välttämätöntä palveluidemme toteuttamiseksi tai juridisten velvoitteiden täyttämiseksi. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyn jatkamista tilanteessa, jossa olet aiemmin antanut myöntymyksen käsittelyyn. Jos vastustat tietojesi käsittelyn jatkamista, tämä voi aiheuttaa rajoituksia siihen miten käytät verkkosivujamme ja muita palveluitamme.

    Sinulla on oikeus jättäytyä pois sähköisten suoramarkkinointiviestien vastaanottamisesta painamalla pois jättäytymiseen ohjaavaa linkkiä, joka on sisällytetty kaikkiin lähettämiimme markkinointiviesteihin, ja valitsemalla sitten ettet halua enää vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä. Sinulla on myös oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilökohtaisia tietojasi suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla yhteyttä yllä mainittuihin yhteystietoihimme.

    Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

    Voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä tiettyihin tarkoituksiin. Jos rajoitat tietojesi käsittelyä joiltain osin, tämä voi rajoittaa mahdollisuuksiasi käyttää verkkosivujamme ja muita palveluitamme.

    Oikeus tietojen siirtämiseen

    Sinulla on oikeus saada omat henkilökohtaiset tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa jotta tiedot voidaan siirtää toiselle rekisterinpitäjälle.

    Kuinka voit käyttää oikeuksiasi

    Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä meille yllä mainittuihin osoitteisiin kirjeen tai sähköpostin, jossa on mukana nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos pyyntösi koskee henkilökohtaisia tietoja evästeessä, sinun on liitettävä kopio mainitusta evästeestä. Voimme pyytää sinua toimittamaan lisätietoja jos ne ovat tarpeen henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Voimme kieltäytyä pyynnöistä jotka ovat toistuvat kohtuuttoman usein, vaatisivat kohtuutonta vaivaa tai ovat ilmeisen perusteettomia. Mikäli näet että tapamme käsitellä henkilötietojasi on ristiriidassa soveltuvien tietosuojalakien kanssa, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojan valvontaviranomaiselle.

  8. Tietoturva

    Huolehdimme kaikista kohtuullisista ja asianmukaisista toimenpiteistä suojataksemme Vuolearningia ja asiakkaitamme säilyttämiimme henkilötietoihin kohdistuvalta tietomurrolta tai luvattomalta tietojen muuttamiselta, julkaisemiselta tai tuhoamiselta. Toimenpiteet sisältävät asianmukaisen kryptaamisen, palomuurit, tietoturvalliset laitteet ja pääsyn hallinnan järjestelmät. Mikäli tietoturvan toimenpiteistä huolimatta tietomurto tapahtuisi niin että sillä olisi todennäköisesti haitallinen vaikutus yksityisyyteesi, me tiedottaisimme sinua murrosta niin pian kuin kohtuullisesti mahdollista.

  9. Soveltuvuus ja muutokset

    Yksityisyyskäytäntömme on voimassa maailmanlaajuisesti, ja soveltuu kaikkiin Vuolearningin tarjoamiin palveluihin. Tämä Yksityisyyskäytäntö on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Yksityisyyskäytäntömme voi muuttua aika ajoin. Löydät ajantasaisen version verkkosivuiltamme www.vuolearning.com. Emme tee olennaisia muutoksia tähän Yksityisyyskäytäntöön tai vähennä tähän Yksityisyyskäytäntöön liittyviä oikeuksiasi tiedottamatta sinua siitä.